Zabava

Poroke ne bo!

Mojca Vakselj
19. 2. 2016, 06.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Zadnje tedne se veliko govori o poroki Jelene Rozga in Stjepana Hauserja, ki sta se nedavno zaročila. Pevka ima očitno dovolj ugibanj, zato je hrvaškim medijem priznala, da poroke ne bo.

facebook
Jelena in Stjepan se ne bosta sprehodila pred oltar.

Pevka Jelena Rozga in Stjepan Hauser sta že devet mesecev srečno zaljubljena, nedavno pa je čelist celo zaročil svojo izbranko, zato mediji ves čas ugibajo, kako bo videti njuna poroka. Jelena je pred nekaj dnevi v intervjuju za hrvaško televizijo spregovorila o tej temi in šokirala z izjavo, da njune poroke ne bo.

Arhiv Zvezde
Pevka je ustavila ugibanja o tem, kako bo videti njena poroka s Hauserjem.
»Odločila sva se, da bova do konca življenja zaročenca, ki bosta svojo ljubezen živela vsak dan sproti, brez papirjev,« je razložila pevka in dodala, da papirji prav nič ne pomenijo, če med partnerjema ne obstajata iskrena ljubezen in razumevanje, saj je to po njenem mnenju najbolj pomembno. 

Vsak dan bosta živela svojo ljubezen
»Formalnosti nama nič ne pomenijo. Seveda bova organizirala prekrasno zabavo, na kateri bom nosila najlepšo obleko,« je priznala glasbenica in razkrila, da je bila snubitev sicer zelo romantična, zgodila pa se je v njenem stanovanju. Veselo novico o zaroki je najprej sporočila svoji mami, sicer pa je Hauser ni zaprosil le enkrat. “Prvič me je zaprosil v Splitu, nato je to ponovil še v Pulju in Zagrebu,” je razkrila vidno ganjena Jelena, ki je s svojimi izjavami želela ustaviti ugibanja glede poroke, ki se ne bo zgodila.

Mediaspeed
Stjepan se je po pol leta ljubezni zaročil z Jeleno.