Zabava

Jelena Rozga se »šlepa« na svojega Stjepana

N.S.
16. 10. 2015, 20.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Potem ko so se v javnosti pojavila ugibanja, da se je romanca med pevko Jeleno Rozgo in glasbenikom Stjepanom Hauserjem ohladila, sta zaljubljenca zdaj objavila skupno fotografijo iz Las Vegasa. In vse kaže, da bo Jelena naredila vse, da ohrani odnos z moškim, ki je njen ključ do svetovnih zvezd.

Facebook

»Lep pozdrav iz Vegasa,« sta javila zaljubljena hrvaška zvezdnika, ki sta te dni v sijočem Las Vegasu. Potem ko sta bila nekaj časa ločena — član dua 2Cellos je bil na desetdnevni turneji po Braziliji, Jelena pa je bila zasedena z nastopi po Kanadi — sta se zaljubljenca zdaj ponovno združila.

Hauser je objavil fotografijo, na kateri zaljubljenca objeta zreta v razsvetljeno mesto, ki nikoli ne spi, in tako dokazujeta, da izredno uživata v družbi drug drugega. Med drugim sta objavila tudi skupno fotografijo z zvezdnikom Eltonom Johnom, zato vsi ugibajo, da sta golobčka obiskala Eltonov koncert, saj je prav v tem času Elton v Vegasu na koncertni turneji.

Zlobni jeziki na Hrvaškem pa že opletajo, da je 38-letna Jelena pripravljena storiti vse, da bi ohranila zvezo s Stjepanom, saj je prav on njena vez do številnih svetovnih zvezd, in da bi ji še kako ugajalo, da bi jih spoznala v živo.