Zabava

Med angeli bosta tudi Rihanna in Selena

Nejc Simšič
16. 10. 2015, 20.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Svet mode in ljubitelji lepih deklet ter dobrega šova vsako leto nestrpno čakajo na najbolj vroč in atraktiven šov v letu – modno revijo Victoria's Secret. Ta se bo letos v začetku decembra zgodila v New Yorku, razkrili pa so tudi že imena nastopajočih zvezdnic.

Facebook

Potem ko so lani najbolj znani angelčki na svetu prileteli v London, kjer se je zgodil lanski veliki modni šov spodnjega perila, se ta ponovno seli v New York. In medtem ko se december veselo približuje, svetovno javnost pred šovom zanimata samo dve stvari – katere lepotice bodo nastopile kot Victorijini angeli in kateri zvezdniki bodo popestrili šov kot glasbeni gostje na modni brvi.  

Adriana Lima, supermodel: "Živim za ta šov! To je najboljša zabava, ki so jo lahko omislimo! Presrečna sem, da sem že nekaj let del te zgodbe."

RIHANNA DRUGIČ, SELENA PRVIČ  

Zdaj je končno znano! Organizatorji velikega modnega dogodka Victoria's Secret so razkrili, da se bodo skupaj s supermodeli po najbolj spektakularni brvi sprehodili Rihanna, Selena Gomez in The Weeknd. Pevka Rihanna je že nastopila na modni reviji Victoria's Secret leta 2012, a ni prva, ki je ponovila nastop, Taylor Swift je nastopila celo dvakrat: leta 2013 in 2014. To bo prvi nastop za Seleno Gomez, ki pa verjetno ne bo imela težav, saj bo za nasvete lahko povprašala svojo prijateljico Taylor. Vsekakor se vsi veselijo, kako bo vse skupaj videti v živo. Zadnji zvezdnik pa je The Weeknd, sicer fant Belle Hadid, za katero se šušlja, da naj bi skupaj s svojo sestro Gigi prav tako nastopila na modni reviji kot manekenka. The Weeknd bo torej morda šel po stopinjah Adama Levina, ki je poročen z angelčkom Behati Prinsloo, in Seala, ki je nekdanji mož legendarne Heidi Klum.  

ANGELI POSTANEJO LEGENDE

Pretekli angeli, kot so Tyra Banks, Chanel Iman, Gisele Bündchen, Miranda Kerr, Karlie Kloss in Heidi Klum, so ponosno nosili angelska krila in si zgradili neverjetno uspešne kariere, ne dvomimo pa, da bo novih deset žensk storilo enako.

ZNANA IMENA ANGELOV  

Pogodba Victoria's Secret je ena izmed najbolj donosnih kariernih dosežkov za številne modele, ki jim je zaradi tega naziva postlano z rožicami. Vodstvo slovitega ameriškega podjetja spodnjega perila je pred dnevi napovedalo, da je dodalo deset novih lepotic, ki se bodo pridružile že znanim angelom. Prekaljenim angelom, ki krila nosijo že nekaj leto, Lily Aldridge, Alessandri Ambrosio, Adriani Lima, Behati Prinsloo, Candice Swanepoel, se bodo letos pridružile še Rusinja Kate Grigorieva, Američanke Taylor Hill, Martha Hunt in Jasmine Tookes, Švedinja Elsa Hosk, Poljakinja Monika »Jac« Jagaciak, Britanka Stella Maxwell, Brazilka Lais Ribeiro, Portugalka Sara Sampaio in Nizozemka Romee Strijd.