Zabava

Pippa resno ogroža britanski dvor

mv
5. 2. 2016, 21.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Britanci se zgražajo nad bodočim svakom Pippe Middleton. Kraljica Elizabeta je prepričana, da je zaradi njega ogrožen sloves britanske kraljeve družine.

zimbio
Pippa Middleton

Ko se je sestra vojvodinje Catherine, Pippa Middleton, vrnila v objem finančnega strokovnjaka Jamesa Matthewsa, so mnogi začeli zmajevati z glavami. Pa ne zaradi bogataša, ki je lastnik 22-milijonske vile v Londonu, ampak zaradi njegovega brata Spencerja, ki nima najboljšega slovesa. Šestindvajsetletnik je na Otoku znan resničnostni zvezdnik, ki menda ne pozna sramu. Nastopil je v britanski različici Sanjskega moškega in tudi v resničnostnem šovu o bogatih otrocih, Made in Chelsea. Mladenič, ki je zelo rad obdan s prostitutkami, je leta 2014 izdal svojo avtobiografijo, v kateri je priznal, da je velik ženskar, trenutno pa je na kliniki za odvajanje od drog. 

zimbio
Spencer je znan ženskar in se že vrsto let bori z odvisnostjo od drog.

Skrbi tudi Williama in Kate

Pippa menda že načrtuje zaroko z Jamesom, kar pa ne skrbi le kraljice, ampak tudi princa Williama in njegovo Kate, je revija Gala izvedela od vira blizu britanski kraljevi družini. »Nad njenim vedenjem so šokirani,« je izjavil vir in dodal, da si modrokrvneži ne želijo novih škandalov »a la lady Diana«, saj bi lahko škodili celotnemu dvoru. Skrbi so menda že načele odnos med Kate in Pippo. Nekoč sta si bili zelo blizu, zdaj pa naj bi se vse pogosteje prepirali.

zimbio
Pippa se želi poročiti z Jamesom, ki pa ima težave s problematičnim mlajšm bratom.