Zanimivosti

Je Pippa Middleton spet samska?

U.K.
17. 3. 2014, 18.03
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Sestra vojvodinje Kate, privlačna Pippa Middleton, je dolgo iskala sebi primernega življenjskega sopotnika: biti je moral čeden, slaven in predvsem bogat, kajti Pippa je razvajena in ne želi v ničemer zaostajati za svojo sestro Kate, ki se je poročila v kraljevo družino.

Pippa Middleton je navajena življenja v razkošju.

Ko je že vse kazalo, da se je izbirčno dekle le odločilo in sta z Nicom Jacksonom postala eden najslavnejših parov londonske visoke družbe, pa se je zgodil usodni preobrat. Po letu dni romantične ljubezni jo je Nico decembra lani zasnubil in menda so se začele tudi priprave na poroko. Vendar se je prej vroča ljubezen po snubitvi očitno ohladila. Pippa si je brez Nica privoščila počitnice na Karibih v družbi svojih staršev, sestre Kate in nečaka, malega princa Georgea. Kje je bil medtem Nico, ni znano. Vsekakor pa ga ni bilo ob svojem dekletu, in to niti takrat, ko se je udeležila poroke svoje dobre prijateljice Arrabelle. Ta je bila nekoč, pred Kate, dekle princa Williama, zdaj pa se je poročila z Georgeem Galliersom Prattom. Kako to, da med svati ni bilo Nica, ki je prav tako kot Pippa član visoke londonske družbe in dober prijatelj mladoporočenega para? Če ni imel tehtnega razloga za izostanek, potem bo mogoče držalo, da sta se s Pippo pred kratkim razšla. Njena mama Carole Middleton, ki je izjemno stremuška ženska in si želi, da bi se tudi njena mlajša hči poročila tako dobro kakor starejša, pa bo spet na trnih, ko bo Pippa iskala primernega ženina.

 

Pippa Middleton, sestra vojvodinje Kate, in Nico Jackson sta bila par več kot leto dni. Slišati je bilo govorice o zaroki in skorajšnji poroki, zdaj pa je Pippa spet začela hoditi v družbo sama. Sta se z Nicom razšla?