Zabava

Kraljevi zakon je ena velika laž

mv
1. 2. 2016, 22.27
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

O pristnosti zakona monaške princese Charlene in kneza Alberta je bilo v preteklosti v medijih napisanega že veliko, po daljšem zatišju pa zakonca te dni znova dvigujeta prah.

Profimedia
Monaški knez Albert s svojo očarljivo ženo Charlene

Za to ni krivo to, kar sta v nedavnem intervjuju povedala, ampak kako sta se obnašala.

Profimedia
Njun zakon je vedno dvigoval prah.

Revija Neue Post poroča, da telesna govorica monaške princese Charlene in kneza Alberta v intervjuju, na katerem sta bila prisotna tudi njuna leto stara dvojčka, ni bila takšna, kot bi morala biti. Sedela sta vsak na svojem koncu, med igro z otrokoma pa je Albert deloval odsotno. Monačani so prepričani, da je njun zakon laž in da je vse le igra za medije in javnost. »Njun zakon bi bilo treba razveljaviti,« pravijo. Navdušeni niso niti nad dejstvom, da Charlene po devetih letih življenja v Monte Carlu še vedno ne govori francosko.

Nevesta na poroki jokala 

arhiv Svet24
Charlene naj bi pred poroko poskušala pobegniti v Južno Afriko.

Knežji par je bil v preteklosti že večkrat tarča kritik medijev in javnosti. Spomnimo, par se je poročil leta 2011, njuna poročna ceremonija pa je še dolgo po tem dvigovala prah. Mnogi so namreč namigovali, da so bile nevestine solze znak nesreče in ne veselja, dan pred poroko naj bi celo poskušala pobegniti nazaj v rodno Južno Afriko.