Zabava

Jutranji program z najbolj zvezdniško zasedbo!

nn
28. 1. 2016, 15.24
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Mojca Gornik in Klemen Bunderla ter Tanja Seme in Evgen Ban so tisti Aktualovi voditelji, ki vas vsako jutro med 6. in 10. uro spravljajo v dobro voljo z obilico zabavnih domislic in glasnega smeha, v spremstvu s koristnimi aktualnimi informacijami in največjimi Aktualovimi hiti.

Šimen Zupančič, M24.si
Od 6. do 10. ure so z vami Mojca Gornik, Klemen Bunderla, Tanja Seme in Evgen Ban.

Šimen Zupančič, M24.si

Voditelji z dobro voljo že navsezgodaj zjutraj poskrbijo, da je v studiu Aktuala razpoloženje nenehno na vrhuncu, smeh pa odmeva daleč naokoli. Zato so ustvarjalci programa pomislili, da bi bilo zares zanimivo, če bi vse to lahko ne le slišali, ampak tudi videli!

Le koga ne zanima, kako je videti izraz na obrazu Klemna Bunderla, ko ga v zadrego spravi Mojca Gornik? In kako se ujameta dva tako zanimiva temperamenta, kot je savinjski v podobi Tanje Seme in tržaški v podobi Evgena Bana? To si je vsekakor vredno tudi ogledati!

Tako so si zamislili odmevno kampanjo, s pomočjo katere lahko Aktualove »jutranjce« te dni tudi vidite in to v najrazličnejših vlogah ... Ja, res škoda, da jih lahko samo poslušamo! Pa še nekaj pomembnega se jim je zgodilo v teh dneh - Radio Aktual, ki je z novim letom štartal s 24-urnim programom v živo, so opazili tudi marketinški strokovnjaki in mu podelili mednarodno priznanje za odličnost blagovne znamke – znak Superbrands. Iskrene čestitke!