Zabava

V Slovenijo prihaja ena najuspešnejših ABBA Real Tribute skupin na svetu!

IK
28. 1. 2016, 15.14
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Doživite koncert skupine ABBA, najbolj priljubljene švedske pop skupine na svetu, v najboljši izvedbi, z najboljšimi glasbeniki in največjimi hiti ter v spremstvu spremstvu šova, kakršne je poznala samo Abba!

Abba Real Tribute Band

Abba Real Tribute Band bo Slovenijo obiskal v soboto, 23. aprila, v ljubljanski Hali Tivoli, kjer bodo skupaj s predskupino Marwin Show band pričarali nepozaben celovečerni spektakel, poln nostalgije in največjih hitov Abbe.

M24.si
Doživite jih v najboljši izvedbi, z najboljšimi glasbeniki ter v spremstvu šova, kakršne je poznala samo ABBA!

Le kdo ne pozna njihovih hitov: Mamma Mia, Dancig Queen, Knowing Me, Knowing You, Take A Chance on Me, Lay All Your Love on Me, Super Truper, Lay All Your Love on Me, I Have a Dream, The Winer Takes It All, Money, Money, Money, SOS, Chiquitita, Fernando,Vulez-Vous, Gimme! Gimme! Gimme!, Waterloo, Does Your Mother Know, One of US, Thank You for the Music ... in še mnogo drugih!

M24.si

Skupina ABBA se je na evropski glasbeni sceni prvič pojavila z zmago na tekmovanju za pesem Evrovizije leta 1974 s skladbo Waterloo, svetovno slavo si je pridobila po letu 1975 s skladbo S.O.S. in nato še veliko svetovno uspešnico Mamma Mia. V desetih letih delovanja se je s 140 do 500 milijoni prodanih albumov(po nekaterih ocenah) uvrstila na drugo mesto med glasbenimi skupinami z najbolj prodanimi albumi na svetu, uspešnejši so bili le še Beatli.

In še nekaj zanimivosti zanimivost: skupina je ime dobila po začetnicah imen glasbenikov (Agnetha Faltskog, Bjorn Ulvaeus, Benny Anderson, Anni-Frid Lyngstad), zasebno pa sta bila par Björn in Agnetha ter Benny in Anni-Frid.

Več informacij lahko najdete na Facebook strani ABBA Real Tribute Band, cenejše vstopnice so ženaprodaj ekskluzivno na spletni strani Eventim.si