Zabava

Celine se je poslovila od moža

M.V.
25. 1. 2016, 06.42
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

V petek se je pevka Celine Dion skupaj s sinovi, prijatelji, družinskimi člani in znanci poslovila od svojega moža Reneja. Pokojni glasbeni menedžer je ležal v odprti krsti, pevka pa bila vidno razrvana, ko je svojega življenjskega partnerja pospremila na zadnjo pot.

zimbio
Za Celine so črni dnevi.

youtube
Pevka je zajokala nad odprto moževo krsto.

zimbio
Sredi februarja se bo vrnila na odre, ker je tako želel Rene.

Dan pred pogrebom je 47-letna Celine vsem, ki so se želeli posloviti od njenega Reneja, dala možnost, da to storijo ob odprti krsti, v kateri je ležal pokojnik. V cerkvi v Montrealu so bili dobrodošli tudi njeni oboževalci, ki so Reneja cenili kot nekoga, ki je pred več kot 30 leti odkril mlado Celine in iz nje naredil pevko svetovnega kova. Celine sta spremljala tudi njena mama Therese ter Renejev brat Andre, mami je ob strani stal tudi njen najstarejši sin ter otroci, ki jih je Rene imel iz prejšnjih zakonov. Pevka, vsa odeta v črno in s tančico čez obraz, se je dobro držala, v nekem trenutku pa se je zlomila in zjokala, kar so posneli tudi mediji. Čeprav je nameravala ob krsti ostati le 30 minut, se je zadržala mnogo dlje, kramljala z obiskovalci in obujala spomine na pokojnega moža. »Zelo hvaležna sem vsem, ki so v teh težkih trenutkih v mislih z mano in mojo družino. Podpora, ki smo jo prejeli, je pravi blagoslov,« je Celine povedala za ameriško revijo People.

Črni januar za Celine

Pevka si letošnjega januarja ne bo zapomnila po lepih dogodkih, saj ni izgubila le moža, s katerim je bila poročena od leta 1994, ampak tudi brata Daniela, ki je boj z rakom izgubil le dva dni pozneje. Kljub žalosti se bo že sredi februarja vrnila na odre, saj si je tako želel Rene; prepričani smo tudi, da se bo ob glasbi lažje spopadla z izgubo, ki jo je doletela.