Zabava

Manekenkin brat postal senzacija

M.V.
24. 1. 2016, 21.25
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Brat svetovno znane manekenke Andreje Pejić, ki je svet najprej osvojila kot androgen moški model Andrej, je čez noč postal slaven. Kako mu je to uspelo? Odprl si je instagram profil in na njem začel objavljati svoje fotografije.

instagram
Igor je Andrejina največja opora.

instagram
Postavni Igor bi bil lahko maneken, tako kot njegova mlajša sestra.

Da so lepotni geni v družini Pejić nedvomno močno prisotni, zdaj po krhki svetlolasi Andreji dokazuje tudi njen starejši brat Igor. Postavni športnik je uspešen boksar, odkar so zaradi njegove slavne sestre ljudje odkrili njegov instagram profil, pa se mu morda kmalu obeta tudi manekenska kariera. Štiriindvajsetletna Andreja, ki si je v začetku leta 2014 spremenila spol in si uresničila dolgoletno željo, je Igorja od začetka svoje kariere opisovala kot največjo oporo. Brat se je vsakič javno postavil zanjo in si na biceps celo vtetoviral njeno podobo. »V obdobju spremembe spola mi je brat poleg mame Jadranke najbolj stal ob strani,« je Andreja povedala v enem od intervjujev. »Igor je pravi lepotec. Poskušala sem ga pregovoriti, da bi postal maneken. Ima temne lase, mišičast je, v bistvu je pravi Balkanec,« je skozi smeh razložila 24-letnica in dodala, da je edino, kar jima je skupno, goste obrvi.

Odkrili so jo pri sedemnajstih letih 

Andreja je s 17 leti zaslovela kot Andrej in vrsto let na modnih brveh predstavljala tako moška kot ženska oblačila. Odkrili so jo, ko je delala v restavraciji s hitro prehrano, od takrat pa ji ne zmanjka dela. Kdo ve, morda jo bomo kmalu v kakšni modni kampanji videli s postavnim bratom!