Zabava

Alkohol uničil življenje slavnega pevca

mv
22. 1. 2016, 21.02
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Hrvaški pevec Alen Vitasović, ki se že nekaj časa neuspešno bori z odvisnostjo od alkohola, se je odločil, da gre na zdravljenje, saj sta mu zaradi odvisnosti že propadla tako zakon kot kariera.

Facebook
Pevec je imel v preteklosti že večkrat težave z alkoholom.

facebook
Alen je pripravljen na korak k ozdravitvi.

Hrvaški mediji poročajo, da Vitasović kot edino rešitev vidi zdravljenje, ki ga že komaj čaka, saj je menda utrujen od tega, da je suženj svoje odvisnosti. “Končno želim prekiniti s tem uničujočim obnašanjem, želim, da se neha, ker čisto preveč boli. Ne veste, kako zelo me moja odvisnost boli,” je 47-letni glasbenik povedal za hrvaške medije. Menda se zaveda, da mora do spremembe priti v njegovi glavi, in je prepričan, da mu brez ustrezne strokovne pomoči to ne bo uspelo. “Vse življenje sem bil sam. Nato so se mi zgodile kariera, uspešnice, spoznal sem ženo in zaslovel. Na voljo so mi bila vsa dekleta, polnil sem dvorane. Vse sem počel sam, brez menedžerja, prijateljev. Normalno je, da je nekje počilo, spustil sem se z vajeti, začel piti in ostalo je zgodovina,” svojo pot opisuje Alen, ki priznava, da je v preteklosti marsikaj naredil narobe.

Žalosti ga, da je žena obupala nad njim

facebook
Ženi želi pokazati, da mu ni vseeno za družino.

“Zelo bi bil vesel, če bi ljudje spet ponoreli za mojo pesmijo. Ne želim si zvezdništva, saj se zavedam, da sem na Hrvaškem, a vseeno. Predolgo je že od tega. Želim si samo živeti svoje življenje,” je priznal Vitasović, ki trenutno končuje svoj novi album, ki naj bi izšel spomladi. “Boli me, da na festivalih zmagujejo ljudje, ki nimajo pojma, a najbolj me boli, da moja Sandra želi ločitev. Edino, kar me v življenju še ni razočaralo, sta moja otroka Mija in Ivan. Onadva sta vse, kar imam,” je dodal za konec in še enkrat poudaril, da je pripravljen, da se reši krempljev alkoholizma.