Zabava

Willa Smitha žena zapustila, ker je seksal z moškim

mv
22. 1. 2016, 17.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Govorice o tem, da je zakon Willa in Jade Smith v težavah, še kar niso potihnile. Zdaj se je oglasila tudi prva Willova žena Sheree Zampino, ki trdi, da je igralca pustila po tem, ko ga je našla v postelji z moškim.

zimbio
Will Smith in Jada Pinkett Smith

Alexis Arquette je aktivistka iz znane igralske družine, ki trdi, da sta tako Will Smith kot njegova žena Jada istospolno usmerjena, in dodaja, da ne razume, zakaj se po vseh teh letih še kar skrivata. »Jada ima od nekdaj rada ženske, Willov prvi zakon pa je razpadel po tem, ko ga je prva žena Sheree našla v postelji z znanim menedžerjem Bennyjem Medino,« pravi Alexis, sestra z oskarjem nagrajene igralke Patricie Arquette. Alexis je znana aktivistka za pravice LGBT-skupnosti in je bila nekoč moški.

Plačal ji je za molk

zimbio
Sheree Zampino in Will Smith

Pravi, da jo zelo moti, da se tako vplivni ljudje, kot sta zakonca Smith, skrivajo »v omari«. »Will je prvi ženi plačal ogromno denarja, da bi bila tiho, dve leti kasneje se je poročil z Jado, s katero sta sklenila dogovor, da bosta drug drugemu krinka,« je prepričana 46-letna aktivistka, ki je svojo zgodbo podkrepila še z obnašanjem Willa na snemanju filma Six Degrees of Separation, ko nikakor ni želel poljubiti soigralca in je zaradi tega uprizoril pravo dramo. »Največji sovražniki homoseksualcev so tisti, ki se skrivajo v omari,« je zaključila Alexis.