Zabava

Mož Celine Dion je vnaprej načrtoval pogreb

M.V.
23. 1. 2016, 06.45
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Rene Angelil, mož pevke Celine Dion, ki je prejšnji teden umrl za rakom, je svoj pogreb načrtoval vnaprej, tako je prihranil ženi vsaj nekaj gorja. Pogrebna slovesnost je potekala v baziliki Notre-Dame, kjer sta se pred 21 leti s pevko tudi poročila.

zimbio
Celine je skrušena ob moževi smrti.

zimbio
Rene je vse pripravil vnaprej.

Za pevko CelineDion so naporni dnevi, saj je v nekaj dneh najprej izgubila moža Reneja Angelila, nato še brata, oba pa je pokopal rak. Triinsedemdesetletni Rene je vedel, da bo za Celine njegova smrt velik šok, zato se je odločil, da ji to olajša vsaj s tem, da je pripravil svoj pogreb. Zdaj so znani tudi detajli tega žalostnega dogodka, na katerem so se poslovili od človeka, ki je pred več kot 30 leti odkril mlado Celine in iz nje naredil zvezdo. Pogrebna slovesnost je potekala v Montrealu v Kanadi, v baziliki Notre-Dame, kjer je par pred 21 leti dahnil usodni da. Slovesnost naj bi prenašale tudi televizije.

Vse bo po njegovih željah

»Rene je bil tako prijazen, da je vse pripravil v svojih zadnjih mesecih. Čeprav ni vedel, kdaj bo umrl, je hotel, da je vse pripravljeno,« je za spletno stran People povedala pevkina prijateljica Annie Horth. Neki drugi vir pa je reviji zaupal, da bo vse potekalo tako, kot si je zamislil Rene, Celine pa na pogrebu ne bo pela, temveč se bodo predvajale le njene pesmi. Na pogrebu bodo prisotni tudi sinovi pevke in Reneja, 15-letni Rene Charles ter petletna dvojčka Nelson in Eddy.