Zabava

FOTO: Razvratu v srbskih šovih ni konca

sj
19. 1. 2016, 08.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Minulo leto so srbski televizijski gledalci lahko videli, da vulgarnosti pravzaprav ni konca. Še posebej resničnostna šova Parovi na Happy televiziji in Farma na TV Pink sta poskrbela za tovrstne »presežke«, saj so se med »znanimi osebnostmi« znašli ljudje iz podzemlja in obubožani zvezdniki.

Osebni album
Stanija

Akterji srbskih šovov so vsak dan sproti poskrbeli za pestre pogovore na temo cene posameznih udeleženk šova, hvalisanje s kriminalnimi aktivnostmi, pornografijo, pretepe in še bi lahko naštevali.

Damir Dervisagić
Suzana in Milić Vukašinović: Vukašinovića bosta morala plačati kazen zaradi ogovarjanja produkcije.

Pogovori o tem, kdo vse so posteljne stranke in kakšne so tarife za nočno druženje, so morda nenavadni za klepet v dnevni sobi – a ne v šovu Parovi, v katerem je med tako imenovanimi znanimi osebnostmi sodelovalo več starlet, ki so jih že aretirali zaradi prostitucije!

Farma in Parovi skrbijo za presežek vulgarnosti. 

A televizijske gledalce očitno še prav posebej zanima, kako natančno se poljubljajo in oralno zadovoljujejo stranke takšne »profesionalke«, saj je televizija Happy prav s tem šovom postala opažena, gledana. Naši gledalci so se že zgražali nad kakšnimi resničnostnimi šovi, ampak očitno bi morali biti še zadovoljni, glede na to, da so Srbi dokazali, kako nizko lahko gredo oni.

PRIVABIL JIH JE DENAR

Slaba finančna situacija je očitno tudi nekaj glasbenikov, ki niso prav na vrhuncu svoje kariere, privabila v toplo zavetje prostorov, ki jih ponujajo resničnostni šovi in za katere pač ni treba plačevati položnic za ogrevanje. Glede na to, da so udeleženci množično skrbeli za to, da bi poleg dogovorjenega honorarja dobili še kak dodatek za »posebno ponudbo«, ni manjkalo seksualnih aktivnosti, saj je bilo na primer že poljubljanje med sostanovalci posebej nagrajeno, da o morebitnih orgijah sploh ne govorimo. Očitno pa so producenti plačali tudi hvalisanje s kriminalnimi aktivnostmi, saj denimo eden od udeležencev Farme (Kmetije), Kristijan Golubović, ni skrival, da ga čaka zapor zaradi prodaje 125 gramov heroina.

Osebni album
Tamara Đurić bo namesto nagrade za zmago svojo prepoznavnost očitno unovčila na drug način …

No, lahko pa rečemo, da se Kristijan tako kot zakonov države ne drži niti pravil produkcije, saj je bil diskvalificiran že novembra, ko je v starleto Tamaro Đurić metal lavor, se ob tem še hvalisal, kako se ne boji zapora, za nameček pa je fizično napadel sostanovalca Radeta.

Osebni album
Tamara Džurić

TAKŠNE IN DRUGAČNE TARIFE

Ko smo že ravno omenili Tamaro … Pred dnevi se je v javnosti pojavila informacija, da naj bi bila njena fotografija (pod psevdonimom) na portalu, kjer si lahko izberete spremljevalko. Njena cena pa je tisoč evrov na noč, kar pravzaprav ni tako slabo, če primerjamo s cenami, ki so jih omenile stanovalke Parov …

Osebni album
Stanija je – z goljufijo – postala zmagovalka šova Farma.

Tamara je sicer v finalu šova Farma pristala na drugem mestu, saj naj bi njeni sostanovalki Staniji prav prej omenjeni Kristijan plačal zmago. Javno je namreč povedal, da je organiziral pošiljanje na tisoče glasov v telefonskem glasovanju, ki so ga stali 12 tisoč evrov. »Tim mojih prijateljev je vedno glasoval zame, zdaj pa sem javil, naj glasujejo za Stanijo,« je povedal in dodal, da se s starleto, ki je znana po bujnem oprsju, ki ga rada pokaže tudi širši javnosti, ni dogovoril za odstotek nagrade in da bo zadovoljen z vsako vsoto, ki mu jo bo izplačala.

VABILA ZA NOV ŠOV

Osebni album
Kristijan se je v šovu hvalil, da ga ni strah zapora, vendar je tudi po novem letu prosil za odlog kazni.

Sicer pa Kristijana tik pred zaključkom šova Parovi vabijo tudi tja. Eden od tamkajšnjih stanovalcev, Zmaj, si namreč želi, da bi se z njim fizično pomeril. Kristijan je doslej že nekajkrat zavrnil ponudbo s konkurenčne televizije, v srbskih časopisih pa zdaj špekulirajo, da bi morda resnično lahko prišel tik pred finalom, saj naj bi prav zaradi tega spet prosil za odlog zaporne kazni.