Zabava

Veselo pričakovanje zaljubljene Gwen

mv
2. 1. 2016, 17.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

46-letna karizmatična pevka Gwen Stefani je po ločitveni sagi zopet v polnem zagonu in menda celo načrtuje otroka. Odločena je, da ne bo izgubljala časa z objokovanjem preteklosti.

Vir: Instagram
Gwen Stefani

Pevka Gwen Stefani, ki ima za seboj bolečo ločitev od Gavina Rossdala, vokalista in kitarista rock skupine Bush, naj bi bila po poročanju ameriških medijev v prihajajočem letu pripravljena na nov velik korak. Šestinštiridesetletnica si namreč spet želi postati mati, saj je v svojega novega fanta, country pevca Blaka Sheltona, zaljubljena do ušes.

facebook
Gwen Stefani Blake Shelton


Z Gavinom Rossdalom sta bila poročena 13 let, ločitev pa sta naznanila avgusta letos. »Življenje mi je dejansko eksplodiralo v obraz. In zdaj sem v tem novem življenju in to je precej čudovito, moram reči – tako navdahnjena sem,« je v intervjuju s Carsonom Dalyjem za radio AMP novembra povedala karizmatična pevka, ki si z Gavinom zdaj deli skrbništvo nad njunimi tremi sinovi.

Gwen Stefani ima za seboj bolečo ločitev od Gavina Rossdala.


SVEŽA LJUBEZEN

Z Blakom Sheltonom sta skupaj sicer šele manj kot dva meseca, a Gwen naj bi se zavedala, da je zadeva med njima prava in da je našla dušo dvojčico. Zaljubljena do ušes menda ne zdržita niti trenutka drug brez drugega. Neimenovani vir je za omenjeni medij pojasnil: »Gwen je prijateljem dejala, da je Blake tisti pravi, in zadevo si želi narediti uradno s tem, da ima z njim otroka.« Gwen je sicer stara 46 let in nosečnost bi bila pri teh letih lahko že tvegana. A glede na to, da je februarja 2014 povila svojega najmlajšega sina Apolla, je veliko možnosti, da bo dojenček zdrav.

zimbio
Z Gavinom sta se razšla, ker naj bi jo varal z varuško njunih treh sinov.