Zabava

Roko Bažika nadaljuje kariero v tovarni

ps
17. 12. 2015, 12.11
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Priljubljeni pevec Roko Bažika se z novim letom odpravlja novim izzivom naproti, v začetku leta predstavi nov singel "Budala".

Roko Bažika je pripravljen na novo leto!

"Komad je že pripravljen!" je navdušen Roko: "Pripraviti moramo le še izid."

Roko Bažika, ki je v preteklosti že serviral uspešnice kot so "Sedam dana", "Meni si OK" in "Malena", obljublja še boljšo glasbeno poslastico: "S pesmijo Budala smo šli korak naprej, ritem je hitrejši, spogloedujemo se s pop-rockom. Poslušalcem bo gotovo všeč."

Oster videospot

Za novi singel "Budala" Roko pripravlja tudi videospot. Z ekipo video ustvarjalcev so se odločili za snemanje v opuščeni industrijski hali, a imeli kar nekaj težav, preden so našli popolno lokacijo. Na srečo jim je priskočil na pomoč kar Aktualov voditelj Primož Siter. Ker dobro pozna domače Trbovlje, je Roka in ekipo usmeril v opuščeno industrijsko halo. Teh v Trbovljah ne manjka. "Mogoče Roka prevzgojimo v Laibachovca!" se šali voditelj, ki se je z Bažiko spoprijateljil v času Aktualovega septembrskega dobrodelnega teka.

Snemanje v opuščeni tovarni

Na snemanju sosedje, policisti in slivovka
"Snemanje je bilo naporno, dolgo in predvsem ledeno mrzlo," poroča Bažika, "saj v tovarni nismo imeli elektrike in ogrevanja. A smo zdržali in smo nad rezultatom navdušeni!" Snemanje je potekalo v noči na četrtek, 17.decembra, temperatura, je padla na -5 stopinj Celzija, ekipa je bila presenečena tudi nad gostoljubjem sosedov, ki so jih opremili z slivovko in vročo kavo.   
Obiskala jih je tudi policijska patrulja in preverila, kaj so počneli? 


"Budala" bo s svojim poživljujočim ritmom lepa priložnost, da novo leto začnemo v pozitivnem duhu!  Videospot in singel bosta poslušalcem na voljo v prvi polovici januarja z ekskluzivno premiero na Aktualu.

Roko Bažika z enim od preteklih hitov: