Zabava

Pia je spet samska

M.V.
17. 11. 2015, 15.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Zmagovalka oddaje Big Brother Pia Filipčič je spet samska. Njena ljubezen z Američanom, ki živi v Londonu, se je namreč končala, preden bi se lahko dobro začela. Vendar Pie to ni preveč potrlo, saj pravi, da ima še dovolj časa, da najde tistega pravega.

facebook
Pia si bo vzela čas, da ugotovi, kakšnega partnerja si želi.

Pia je svojega skrivnostnega Američana, ki ga sicer ni delila z javnostjo, spoznala med praznovanjem novega leta v enem od ljubljanskih klubov, poleti pa sta obnovila stike in tudi uradno postala par. Primorka je vmes premišljevala celo, da bi se zaradi ljubezni preselila v London, kjer ji je bil srčni izbranec pripravljen urediti službo, spregovorila je celo o tem, da Američana prav nič ne moti njen penis, saj jo sprejema natanko tako, kot je. A ta pravljica ni dolgo traja …

Pia Filipčič: »Želela sva si različnih stvari.«

Več časa zase

Pia je namreč na spletu razkrila, da s selitvijo ne bo nič, saj sta z Američanom povsem prekinila stike, da pa bo vseeno kmalu odpotovala v London, saj ga želi razkazati svojim kolegom. Nesrečni konec ljubezni je ni preveč potrl, saj je razložila, da sta preprosto želela različne stvari. Pia ima zdaj več časa, da spozna samo sebe in ugotovi, kaj si v resnici želi od partnerja. Poleg tega jo v začetku prihodnjega leta čaka tudi operacija spola, s katero bo tudi uradno postala ženska.