Zabava

Hladno pivo je skladbo posvetilo ...

15. 10. 2015, 13.49
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Medtem ko z radijskih valov še vedno odzvanja skladba ‘Firma’ z refrenom ‘bog, domovina, nacija, svi na pod, ovo je privatizacija’, Hladno pivo predstavlja videospot za skladbo ‘Mojoj majici’.

Ta video zgodba ni samo klasični koncertni posnetek, ampak tudi svojevrstna zahvala oboževalcem,” je povedal režiser Tomislav Fiket. Videospot je montiral Marin Juranić, končno obdelavo pa je v Berlinu naredil Fran.

Album ‘Dani zatvorenih vrata’ je prinesel mnogo zanimivih skladb, ena izmed njih pa je hitro postala svojevrstna himna publike Hladnega piva. Število ogledov na Youtube kanalu in reakcije na koncertih, so skladbo ‘Mojoj majici’ izvzeli kot najbolj priljubljeno, zato je bilo povsem jasno da zasluži videospot, kjer ima glavno vlogo ravno publika in oboževalci Hladnega piva.

Video je posnet pred tremi tedni na koncertu na zagrebški Šalati, kjer so bili obiskovalci pozvani, da oblečejo svoje naljubše majice. Nekateri so za to priložnost naredili lastne originale, nekateri so pokazali najljubše simbole in sporočila, nekateri pa so oblekli majice njihovih najljubših skupin.

Poln stadion Šalata je bila odlična priložnost za snemanje videa, posvečenega oboževalcem in majicam, režiser Tomislav Fiket in snemalna ekipa, pa so delo opravili odlično.

Energija na koncertu, eksploziven odnos Hladnega piva in publike, petje v en glas…