Zabava

Na Kmetiji glasni prepiri in nov pes

N.S.
18. 9. 2015, 10.41
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Sinoči je resničnostni šov Kmetija: Nov začetek postregel z neverjetnimi preobrati, ki so gledalce držali v napetosti do samega konca. Glasni prepiri, solze in končno zmaga bogatih, vse to se je dogajalo na kmetiji.

Planet tv

Bogatim po izpadu dveh članov primanjkuje pridnih rok.

Planet tv

Na pomoč jim je Franc poslal Jacqueline, ki naj bi jim pol dneva pomagala pri kmečkih opravilih. Njene pomoči je bil najbolj vesel Miha, saj meni, da dekleta v družini bogatih niso ravno v veliko pomoč.

Miha je žalil, Faki znorel, Maruša jokala, Franc preklinjal, Barbara skakala od veselja ...

Na drugem koncu pa je prišlo do prepira med Marušo in Sebastjanom, ki se je spet končala z Marušinim jokom. Ta je potem takoj odšla po tolažbo k Fakiju. Faki se je zaradi Marušinih solz popolnoma vznemiril in poklical Sebastjana k ograji, da mu pove svoje. Pogovor je bil v začetku precej glasen, pozneje pa so se strasti nekoliko umirile.

V sedmih nebesih pa je tekmovalka Barbara, ki je po prihodu psa na posestvo povsem prenovljena, živahna in sproščena. Med drugim sotekmovalce zabava tudi s triki, ki jih izvaja njen pes. Tako jim je pokazala, kako zna pes zapreti omaro. Največ začudenja je ob tem pokazal Franc, ki ni mogel verjeti, kaj pes zna, in ob tem zelo sočno zaklel. Na koncu pa je zmaga tedenske naloge šla v roke bogatim. Pri gredah in spravilu krompirja sta bili družini izenačeni, zato je o zmagovalcu odločalo lectovo srce. Mentorja sta po dolgem razmisleku zmago dodelila bogatim, ki so bili zmage zelo veseli.