Zabava

Ne samo lep, tudi duhovit!

am
14. 9. 2015, 19.38
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Matjaž Lesnak, najlepši Slovenec, nam je pridno odgovoril na poletna vprašanja in dokazal, da ni samo lep, temveč ima tudi izvrsten smisel za humor.

Ana Gregorič

Kaj vas je nazadnje nasmejalo?
Pri druženju s prijatelji včasih naletimo na tako bizarne teme in ideje, da sem srečen, da nas nobeden ne sliši. (smeh) Takrat me naslednji dan od smeha večkrat bolijo trebušne mišice.

Kaj lepega ste naredili danes?
Ustavil poskus ropa banke, opravljal prostovoljno delo v zavetišču za brezdomce in rešil staro gospo pred drvečim vlakom. Aja, ne, to je bilo včeraj. (smeh)

Zakaj imate radi poletje, ki se počasi poslavlja?
Poletna toplina pozitivno vpliva na počutje ljudi, tako da je to tudi moj najljubši letni čas.

Kako prenašate vročino?
V soočenju z vročino nimam večjih težav. Izogibam se je, kolikor se le da, kadar pa to ni mogoče, se primerno oblečem in hladim v notranjih klimatiziranih prostorih.

Katero knjigo priporočate za na pot?
Partial Differential Equations with Numerical Methods (Stig Larsson in Vidar Thomee).

Katera skladba vas je navdušila to sezono?
Jaz prisegam na alternativni rock in metal glasbeno zvrst, tako da moram reči, da sem od komercialne glasbe letos veliko poslušal Take me to church irskega pevca Hozierja.

Kateri film priporočate za dolge poletne noči?
Zelo rad imam filme, ki imajo unikatno zgodbo in dober plot twist (preobrat, op. p.). Da vidim in doživim nekaj, česar prej še nisem. Shutter Island, The Prestige, Forrest Gump, The Shawshank Redemption, La vita è bella, Schindler's List itd. ***Template Enostranski članki, za stran 31, kjer je ena pokončna slika in levo dva krajša članka, dodajam pa le še enega.