Zabava

Slavko Ivančič spet pri zavesti

Sonja Javornik
21. 8. 2015, 07.09
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Po daljši agoniji, ko se ni vedelo, ali bo pevec skupine Faraoni Slavko Ivančič sploh prišel k zavesti ali ne, smo končno dočakali vesele novice.

Arhiv Svet24

Slavko Ivančič ni več v umetni komi, pač pa se že zaveda, tudi že komunicira, in tako so ga že premestili z intenzivnega na običajni oddelek bolnišnice. Med tistimi, ki jih dobre novice še posebej veselijo, so seveda Slavkovi dolgoletni sodelavci in prijatelji iz glasbene zasedbe. Šef Faraonov Nelfi Depangher pravi: »Vsi člani Faraonov smo upali in še vedno upamo, da se bo ta nesrečni dogodek za Slavka končal brez posledic.« Pevec sicer še vedno čuti posledice nesreče, vendar okrevanje poteka dobro.

Obiski samo za najbližje

Do zdaj so Slavka Ivančiča obiskovali samo najbližji, torej niti člani skupine še niso mogli do njega. »Nismo še imeli priložnosti, da bi ga obiskali, vendar ga bomo v naslednjih dneh. Rad bi pa v imenu vseh Faraonov povedal, da smo 'od blizu' spremljali razvoj zdravljenja in nestrpno pričakovali dobre novice.« Sicer pa se tudi naše uredništvo Svet24 pridružuje Faraonom, ki pravijo: »Vsi skupaj želimo Slavku čimprejšnje in čim boljše okrevanje, da bomo lahko kmalu skupaj na odru.«