Zabava

Počuti se, kot bi jih imela 30

alesh.maatko@svet24.si
20. 8. 2015, 21.35
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Neda Ukraden nas s svojimi nepozabnimi hiti v naši regiji zabava že več kot štirideset let. Poznajo jo stari in mladi, polni tako dvorane kot diskoteke širom nekdanje skupne države.

Osebni album

Osebni album

Marsikdo pa ne ve, da ima Neda Ukraden že tri vnuke in da je ravno te dni praznovala svoj 65. rojstni dan. Čeprav je bilo poletje za energično pevko delovno, je vendarle našla nekaj dni za počitek in se z družino odpravila v Črno goro, kjer ima počitniško hišo.Skupaj s hčerko in vnuki se je zabavala na jahti, novopečena 65-letnica je celo vozila vodni skuter.

»65 je kar zavidljiva številka, ampak jaz se počutim, kot da sem praznovala 30. rojstni dan. Leta na papirju niso pomembna, važna je energija, ki jo oseba ima, in kako se počuti. Jaz sem neizmerno srečna in zdrava, obkrožajo me ljudje, ki me imajo radi. Oni so moj svet in vsi, ki mi največ pomenijo, so bili z menoj na moj rojstni dan. Na dopustu sem neizmerno uživala in napolnila baterije za vse nastope, ki me čakajo v jeseni,« nam je o rojstnodnevnem praznovanju zaupala Neda.

Osebni album

RASLA V SKROMNI DRUŽINI

Ena izmed največjih zvezd nekdanje skupne države še vedno dokazuje, da ji nič ne more do živega. 65-letna Neda Ukraden, ki je še pred kratkim z različnimi glasbenimi liki navduševala v resničnostnem šovu Tvoj obraz zveni znano, še vedno preseneča na vsakem koraku. A vedno ni bilo tako.

»Rasla sem v skromni družini in si nikoli nisem niti predstavljala, da bom tako na zasebnem kot poslovnem področju dosegla vse, kar sem!« Priljubljena pevka, ki je znana po številnih hitih (Zora je, Da se nađemo na pola puta, Na Balkanu, Najbolji klub u gradu, Došlo doba, Vrati se s kišom ter mnoge druge), ob tem priznava, da je tudi njeno življenje sestavljeno iz vzponov in padcev, ter pogumno dodaja: »Človek se z leti nauči spoprijemati tako z dobrimi kot slabimi trenutki. Iz porazov se lahko ogromno naučiš in pogosto so me porazi naredili še močnejšo!«

Osebni album