Zabava

Severina zaprosila Igorja – poroka bo oktobra!

mv
14. 8. 2015, 10.55
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Več kot očitno je, da hrvaška pevka še nikoli prej ni bila tako zaljubljena kot v 15 let mlajšega nekdanjega nogometaša Igorja Kojića. Njeni profili na družbenih omrežjih so polni fotografij, obarvanih z ljubeznijo, o predanosti Igorju že od začetka govori javno, najbolj srečna pa je, da se z njenim novim partnerjem izvrstno ujame tudi njen triletni sin Aleksander. Večkrat smo že ugibali o tem, ali je noseča in kdaj bo poroka, zdaj pa so na dan prišle nove informacije, ki so jih medijem zaupali prijatelji para.

Twitter

Za Igorja je šla na kolena

Severina naj bi bila tista, ki je »šla na kolena« in zaprosila svojega mlajšega ljubimca. To naj bi se zgodilo le dva meseca po tem, ko ju je skupni prijatelj predstavil drug drugemu na njenem koncertu v Beogradu. »Zadelo ju je kot strela z jasnega,« pravi vir blizu para. »Zdi se mi, da ta ljubezen traja že celo življenje,« svojih občutkov ni skrivala Severina, podobno je razmišljal tudi Igor, ki je zapisal: »Najlepše je brezpogojno ljubiti in biti ljubljen.« Njuni ljubezni sta naklonjena tudi Igorjeva starša Olja in Dragan, ki sta nedavno povedala, da pravo ljubezen lahko opaziš že z letala. Zakaj bi torej čakala?

Peta zaroka za Severino

To je že peta zaroka za hrvaško pevko, ki je kar štirikrat prstan vrnila svojim takratnim izvoljencem, a zdaj ga zagotovo ne bo, saj je stvar vzela v svoje roke. Njena poročna obleka naj bi bila že v nastajanju, prva vabila za svate pa naj bi bila poslana konec tega meseca. Severina in Igor menda razmišljata, da bi usodni da dahnila v beograjski palači Beli dvor, in na obredu zagotovo ne bo manjkalo številnih prijateljev pevke iz sveta zabave.