Zabava

Tudi ona je Putinova!

M.J.
22. 5. 2015, 14.05
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

»Če ste želeli voliti Putina, to sedaj lahko,« sporoča Italijanom sorodnica ruskega predsednika, Adelina Putin.

Instagram

Italijani, ki živijo v regijo Veneto, bodo kmalu lahko dobili svojega Putina. Namreč na skorajšnjih lokalnih volitvah se je odločila kandidirati Adelina Putin, radijska voditeljica in DJ, katera trdi, da je nečakinja ruskega predsednika Vladimirja Putina.

»Midva sva daljna sorodnika. Od nekdaj sem imela rada svoj priimek, no sedaj, odkar je Vladimir postal znan, pa še toliko bolj. Moja družina je odkrila številne povezave naših družin in skupne korenine,« je izjavila Adelina.

Instagram

Z Vladimirjem pa si delita tudi nekatere skupne lastnosti in to ne samo politične. Tudi ona je namreč članica desničarske stranke Italijanska bratovščina. No, kot tudi ruski vodja, tako ima tudi Adelina rada orožje s katerim pozira. Obadva rada pokažeta svoje atletsko telo, Adelina, ki je tudi bodybuilderka pa rada pokaže svoje številne tetovaže.

»Cenim Vladimirjev karakter in mislim, da je pravi vodja. Morda deluje kot diktator, toda kar se mene tiče je on sijajen človek. Italija bi tudi potrebovala podobnega Putina, bodisi moškega, bodisi žensko,« je izjavila Adelina Putin.