Zabava

Za prste oblizniti

S.J.
20. 5. 2015, 22.40
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Organizacija Mister Slovenije finalistom tega tekmovanja ne da miru.

mister

Pred kratkim so se izklesani lepotci z vseh koncev naše dežele zbrali v studiu, kjer so nastajale nove fotografije. Delo umetnice ličenja Barbare Fartek in fotografinje Ane je bilo še nekoliko bolj zanimivo kot sicer. Studio se je namreč prelevil v kreativno delovno okolje, v katerem ni manjkalo zelenih in rjavih pack po tleh, stolih in kljukah, pa tudi garderoba udeleženih je bila vse prej kot čista.

mister

Krivec za to je naravna kozmetika, ki je fante odela z maskami in pilingi za telo. Fantje so se prelevili v samozavestne bojevnike, po fotografiranju, ko so se maske splaknile, pa je njihova koža še bolj zadihala in zasijala. Ana Gregorič je navdušeno pripomnila: »Opazi se razlika med prvim in tokratnim fotografiranjem. Fantje so občutno bolj prepričljivi pred objektivom. Čeprav je bila njihova naloga zahtevna, so se izkazali in še bolj otežili delo tistim, ki jih bodo ocenili.« Fotografiranje je potekalo kar 7 ur, ekipa pa je ob uspešnem zaključku nazdravila s penino.

mister

Sicer pa se deseterica lepotcev ta teden odpravlja v Kranjsko Goro. V hotelu  bodo potekale dvodnevne priprave na finalni nastop, delavnice, predavanja o poziranju, modelingu in negi telesa ter športne aktivnosti. Finaliste bo teden pred finalom, ki bo 6. junija, dokončno izpilil še koreograf Miha Krušič.

mister