Zabava

Obline te dame ter njene kitarske sposobnosti boste lahko občudovali tudi pri nas

U.K.
13. 5. 2015, 11.28
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

V Slovenijo se 31. maja 2015 vračajo prvaki kuhanja žganja, brenkanja težkih riffov, prvaki s pivom prepojenega seksapila in gostilniških pretepov, Nashville Pussy.

Facebook

No, morda se zdi uvod malce pretiran - kar tudi je -, ampak ob kultnem kitarskem kvartetu Nashville Pussy ne moremo mimo misli na ameriško gostilno, v kateri se po napornem dnevu najdejo rockerji, country feni, vojaki na dopustu in kak state trooper s preveč časa in viškom negativne energije. In če se vam to zdi recept za kaotični večer, potem vam bo že ob prvem riffu Nashville Pussy jasno, da je - kot pravijo oni v eni izmed svojih novejših pesmi - morda ''South's too fat to rise again!'', a Orto Bar gotovo ni.

Obeta se zabava brez primere.

Če so do zdaj Nashville Pussy slovenske odre in koncertne klube spremenili v live dogodek brez primere, potem tudi tokrat ne bo drugače. In Orto Bar ter Nashville Pussy že od nekdaj gredo skupaj kot rit in lumberjack srajca.

Arhiv Svet24

Ne bojte se - ne bo prišlo do pretepa. Bo pa vsekakor živahno. Po zraku bodo letele kapljice piva, po telesih bo polzel znoj, z odra se bodo zlivali težki riffi, tolkli bodo mastni ritmi, prekajen vokal bo poudarjal rock n roll življenje, vi pa boste šli domov izžeti, prežvečeni - in več kot zadovoljni.