Zabava

Zakaj je Murko jokal?

am
11. 5. 2015, 10.22
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Vsaka obletnica poroke je nekaj edinstvenega. A ko se z njo srečata Damjan in Maja Murko, je praznovanje tako pompozno, da se o njem še dolgo govori.

Zmago Zemljič

Za obletnico se je razvpiti slavček še posebej potrudil, saj je svoje goste skupaj z ženo razvajal s kosilom v Koblarjevem zalivu. »Priznam! V teh sedmih letih zakona ni bilo le smeha, pač pa tudi nekaj solza. Ampak to je sestavni del življenja in prav je, da zmeraj ne gre samo navzgor. Če ni težav, potem ne znaš ceniti tistih malih radosti, ki se zgodijo v življenju in jih, če bi bile zmeraj, sploh ne opaziš več, bi šle enostavno mimo. Takrat je čas za alarm, da se lahko zgodi, da začneva živeti drug mimo drugega, česar si do zdaj nikoli nisva dopustila,« nam je povedal Damjan, ki je dodal, da sta zbrane goste ganila še Mili in operni pevec Damiano Roi.

»Posebno presenečenje je bila tudi Nina iz Big Brotherja, ki me je že v hiši zmeraj zagovarjala; seveda tekmovalci niso mogli mimo mene, niti za štirimi stenami v hiši ne,« dodaja Murko v smehu. In kako naprej? »Ljubezen se ne meri po naslovnicah revij, ni ošabna in privoščljiva, ljubezen, med moškim in žensko je eno najčistejših človeških čustev, sploh ko se iz te ljubezni rodi še otrok, kot nama pred dvema letoma in pol, pa je ljubezen utelešenje vsega najlepšega.«