Zabava

Vroče dogajanje v Novem mestu

mv
10. 5. 2015, 20.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Event24 je poskrbel za še dva nepozabna koncerta in spravil Novo mesto na zemljevid najbolj vročih mest za večerne zabave. V petek zvečer je za vroče koncertno dogajanje poskrbel Ivan Zak, eden najbolj priljubljenih hrvaških pevcev, ki je nastopil skupaj z Učiteljicami, eno prav tako najbolj vročih skupin ta hip.

Media 24

V soboto pa je koncertno dogajanje dobilo še pravljične razsežnosti – na koncertu Pravljičnih 7 so Vlado Kalember, Duško Lokin, Davor Radolfi in klape Maslina, Kampanel, Niko in Solinar polno dvorano dobesedno spravili na noge. Občinstvo je še posebej razvnela klapa Masline, ki je z venčkom slovenskih uspešnic, med katerimi je bila tudi Slakova »V dolini Tihi«, v trenutku požela vsesplošno navdušenje. Anita Gošte, voditeljica Radia Aktual, ki je povezovala nastopajoče, pa je poskrbela za še en ganljiv trenutek večera - Vlado Kalember, ki ga poznamo po uspešnici "Vino na usnama", je ta dan ravno praznoval rojstni dan in Anita mu je za darilo poklonila steklenico najboljšega domačega cvička in mu zapela "Vse najboljše". Znano je, da Vlado Kalember ne mara sprejemati daril, ampak tokrat je bil močno ganjen! Pa še nekaj nam je ta večer prišlo na uho – Slavko Ivančič, vodja klape Solinar, je s 1. majem že drugič postal dedek - vnukinji Marini se je pridružila še Obema iskreno čestitamo tudi mi!

Prihodnji 'žur' v Brežicah

Vroče koncertno dogajanje se seli v Brežice – naslednji koncert event24, na katerem bodo nastopili atraktivna pevka Lidija Bačič, tamburaška skupina Mejaši in Johny DJ bo v petek, 15. 5., ob 20.00 uri v Večnamenski dvorani v Brežicah.