Zabava

Nina Osenar ne mara denarja?!

B.P.
22. 4. 2015, 07.10
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Ni vse v denarju, veliko je tudi v ugledu. Vsaj tako bi si lahko razlagali odločitev voditeljice Nine Osenar, potem ko se ji je s komercialne televizije uspelo prebiti na nacionalno.

Facebook

Tik pred to odločitvijo so jo snubili pri njenem prvem televizijskem delodajalcu, Pop TV, kjer je začela kariero kot voditeljica Big brotherja. Tudi letos je bila njihova prva izbira, a jim je dala košarico. Nina je zavrnila mamljivo denarno ponudbo, saj si želi dolgoročno in uspešno televizijsko kariero.

Dala jim je košarico, četudi so ji ponujali bajen honorar.

Po hodnikih Pro Plusa se namreč šušlja, da so ji menda ponudili celo vrtoglavih 50.000 evrov oziroma približno toliko, kot bo na koncu prejel zmagovalec resničnostnega šova.

Vendar se je Kamničanka raje odločila za nižji, čeprav še vedno odličen honorar, ki znaša okoli 1000 evrov za nacionalkino oddajo "Ne se hecat", povrhu pa se je baje s Televizijo Slovenija dogovorila za pogodbeno sodelovanje za še prihodnjih pet let.

Imeti zabavno družinsko oddajo v najbolj opevanem sobotnem terminu je želja vsakega voditelja. Nina je tako dokazala, da ji ugled in dolgoročna kariera pomenita bistveno več kot hitro zaslužen denar.

Dejan Nikolič
Nina Osenar je nazadnje z Borisom Kobalom vodila oddajo Ne se hecat'.