Zabava

Biti doma je brezpredmetno

am
13. 3. 2015, 17.47
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Vsaj tako bi lahko dejali za petek trinajstega, ki v mnogih praznoverjih velja za nesrečen dan. A če je s tem povezan Salomon, je sreča na vaši strani!

M24

Petek trinajstega pri veliko ljudeh še vedno vzbuja nekaj nelagodja, saj na to temo poznamo številne zgodbe, teorije zarote, črne mačke in grozljivke, ki so jih ljudje vzeli za svoje. A ob tem mnogi pravijo, da se mora človek s strahom spoprijeti, da ga premaga.

Zato DeeJayTime tokrat ekskluzivno na petek trinajstega prireja mistično zabavo, na kateri bo delil srečo. Da gre res za nekaj velikega, potrjuje tudi dejstvo, da je DeeJayTime v preteklosti celo izpustil kompilacijo Power mix številka 13 in s tem povzročil nemir pri trgovcih in privržencih. Tokrat pa se Dean on the Mike trinajstice loteva na povsem drugačen način. Biti doma in se smiliti samemu sebi je brezpredmetno, zato DeeJayTime tudi ta petek razgreva ozračje v klubu Top six, naj kot zanimivost še zapišemo, da imajo pari prost vstop.

Petek trinajstega bo tako tokrat zagotovo srečen dan. Naj vas še enkrat spomnimo, da DeeJaytTime ljubitelje največjih in najbolj svežih hitov razvaja tudi med tednom. Od ponedeljka do četrtka ste od 15. ure dalje vabljeni v družbo Deana on the Mika, Češpelj, Edija the producerja in producentke Ajde.