Zabava

Poglejte, kaj ima Klemen med nogami

9. 2. 2015, 13.41
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Aktualov voditelj ima kljub obilici dela še zmeraj zelo veliko energije … Delo mu očitno daje še dodaten zagon in voljo za nove projekte.

FB

V preteklem tednu se je voditelju Radia Aktual pripetilo marsikaj zanimivega. Predstavil je svojo novo skladbo Na pomoč, ki je v trenutku dosegla izjemen uspeh in prispela tudi na lestvico Najglasnejših 10. V medije je pricurljala tudi skrbno varovana skrivnost, da bo eden izmed tekmovalcev priljubljenega šova Znan obraz ima svoj glas.

Kaj se zgodi, ko se vžgejo čisto vse odrske luči?

Takrat pač začne zmanjkovati časa … In tudi Klemnu se je začelo to dogajati. Ob rednem delu si mora zdaj vzeti kar nekaj časa za vaje, priprave na oddajo in tudi za razne intervjuje. Na nekatere, na srečo, lahko odgovarja kar prek elektronske pošte in si tako prihrani nekaj dragocenega časa. Kosmata Klemnova prijateljica Chilly pa vseeno potrebuje njegovo pozornost in ga kar med delom zelo milo prosi, naj jo pelje na sprehod. Seveda se ji Klemen nikoli ne more upreti in še zmeraj zelo rad preživlja prosti čas s svojo prijazno kosmatinko.

Zdrav duh v zdravem telesu

Klemen že od nekdaj posveča zelo veliko pozornosti prehrani in telesni aktivnosti. Sobotnih večerov tako ne preživlja več v lokalih, ampak raje telovadi in se tudi tako pripravlja na še bolj delovno pomlad.