Zabava

Zgrešeni primeri bodo izstavili Račun!

T.P.
8. 2. 2015, 19.51
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Fantje iz skupine Zgrešeni primeri z najnovejšo pesmijo Podgane ponovno opozarjajo nase. Skladba napoveduje izid tretjega studijskega albuma, ki se imenuje Račun.

Jaka Bombač

Zgoščenka je bila posneta v jesenskih in zimskih mesecih starega leta v sodelovanju z Dragom Popovičem (studio Garbage). Glavna sestavina prihajajočega ploščka je organski in neposredni pank'n'roll, priloga pa so nekateri glodavci, neplačani računi, odpadna bela tehnika in nekaj prikrite saharoze.

Zgrešenci se po odrih podijo že več kot 10 let, a nastope še vedno jemljejo kot zabavo in priložnost za razkazovanje svojih avtorskih in izvajalskih sposobnosti. Na odru so odločni, energični in nepopustljivi, repertoar pa zavzema predvsem avtorske komade.

Energični pankerji se že več kot 10 let podijo po koncertnih odrih.

Leta 2008 so pri založbi Multirecords izdali svoj prvenec z naslovom M.E.M. S tega ploščka so za komada Adam, Eva in raj ter Mi posneli tudi prva videospota. 
Septembra 2010 je izšla njihova druga zgoščenka Razlike. Prva pesem z istoimenskim naslovom se je predvajala na radijskih postajah po vsej Sloveniji. Nacionalni radio je komadu Kaku si kej? namenil mesto na zgoščenki Imamo dobro glasbo 2010.

Uradni izid in predstavitev tretjega albuma bosta 6. marca v najbolj znanem ljubljanskem rokerskem klubu, kjer boste v roke lahko prejeli sveže zapečen izdelek.