Zabava

Šokantno priznanje znane pevke: »Bila sem sužnja.«

M.J.
1. 2. 2015, 22.43
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Čeprav se je to zgodilo pred 15 leti je šele sedaj šokantna zgodba iz preteklosti prišla v javnost

YouTube

Srbski mediji so se razpisali o preteklosti srbske folk pevke Goge Sekulić. V življenju naj bi preživela številne težke trenutke, nedavno pa je izgubila tudi soproga. Obrnila je nov list v življenju, toda preteklost ji vztrajno sledi. Goga je pred 15 leti skoraj končala v 'trgovini z belim blagom'.

Leta 2000 je želela v tujini napraviti kariero modela, vse skupaj pa se je klavrno končalo. »iskreno, te zgodbe se ne želim spominjati. Natančno drži. Odšla sem v Turčijo, ker sem mislila, da gre za pravi posel fotomodela,« je dejala pevka.

Takrat je Gogin menedžer, kot tudi ostalim dekletom, ki so prišle z njo, obljubljal castinge, namesto tega pa jih je zaklenil v stanovanje. »Prvi teden je izgledalo, kot da bo vse v redu. Drugi teden pa nam je menedžer vzel dokumente in nas zaprl v stanovanje. Nismo imele kontakta z zunajim svetom in tudi nikogar nismo poznale. Druga dekleta so se ustrašile, nekatere so padle v depresijo, jaz pa sem se odločila, da se borim za svoje življenje,« je razkrila svojo tragično izkušnjo srbska pevka, ki je uspela pobegniti iz Turčije.