Zabava

Joj, da se ne bi spet zredila

T.P.
12. 12. 2014, 22.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Nekdanja debeluška Vicky Pattison (27), zvezda britanskega resničnostnega šova The Geordie Shore, je uspela v nekaj mesecih shujšati kar 19 kilogramov. Zdaj jo je strah, da bi se ponovno zredila, zlasti če bi zanosila.

Arhiv Svet24

S štetjem kalorij in redno telovadbo je prišla do idealne teže, 50 kilogramov, zato zdaj na instagramu veselo razkazuje svoje izklesano telo. »Tako zelo sem se trudila in končno se počutim izvrstno. Še vedno pa me je strah, da bi se začela spet rediti. Če se vrnem na staro težo, bodo ljudje govorili, da sem se zaman trudila,« pravi Vicky. »To je neprestan boj. Ves čas sem v skušnjavi, da bi posegla po redilni hrani, in včasih si zvečer celo privoščim veliko pico. Toda odločila sem se, da se bom zdravo prehranjevala, zato bom vztrajala s tem,« zagotavlja.

Resničnostna zvezdnica se ves čas bori z velikim apetitom.

Vicky je v ljubezenski zvezi s šest let starejšim Jamesom Morganom, ki ima iz predhodne zveze sina. Skupaj se zabavata že sedem mesecev in se počasi že pogovarjata o otroku. Tovrstna razmišljanja pa Vicky spravljajo ob pamet, saj se bolestno boji, da se bo vrnila na staro težo. »Strah me je nosečnosti, ker me skrbijo kilogrami in vse ostalo, kar se mi lahko zgodi. Nikakor še nisem pripravljena na kaj takega,« priznava.