Zabava

Dalmacijo nosi v srcu

A.M.
11. 12. 2014, 21.58
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Slovenski glasbenik Roko Bažika, ki z glasbo vse bolj uspešno prodira na hrvaško glasbeno sceno, te dni stavi na novo glasbeno zgodbo Meni si OK.

Arhiv Svet24

Roko je za pesem posnel tudi videospot, in sicer v prestolnici Dalmacije ob koncu oktobra. V tem letnem času, ko smo mi navajeni že na tople jakne, se je Roko po Splitu sprehajal v kratkih rokavih, tako da je ekipi uspelo zajeti poletno vzdušje. V videu so prikazani najlepši kotički dalmatinskega mesta, kar jim je uspelo tudi s pomočjo snemalnega helikopterja.

Perfekcionist, ki se je v glasbo zaljubil že pri šestih letih in takoj začel z učenjem flavte, je tokrat sam sedel za režiserski stol in ustvaril video, kot ga je začutil že pri pisanju pesmi. Spomnimo. Roko Bažika je že poznano ime na radijskih postajah in koncertnih odrih, saj ima za seboj že šest avtorskih pesmi, za katere je posnel tudi videospote, ter nastope z odmevnimi imeni glasbenih kolegov, kot so Jelena Rozga, Neno Belan in vedno bolj priljubljena skupina Begini. Čeprav živi in ustvarja v Ljubljani, se rad s srcem vrača v rodno Dalmacijo oziroma Korčulo, od koder jemlje navdih za glasbeno ustvarjanje.