Zabava

Ramzes mu je dvignil vse dlake na koži

am
10. 12. 2014, 21.44
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Če je še pred leti poziral skoraj gol z Ančko v objemu in nato v vojaški opravi, se je tokrat »spravil« na živali. Kot kaže, je bil to največji zalogaj, saj se slavček boji pitonov.

Boštjan Mihalič

In ravno zaradi pitona bi lahko številni oboževalci Damjana Murka ostali brez tradicionalnega koledarja. Fant je vendarle zbral pogum in znova poskrbel, da se bo pred koncem leta okoli njega še bolj dvigoval prah. Vzrok? Slavčkov »živalski« koledar. Kot nam je zaupal v razgovoru, se je odločil za popolnoma nekaj novega. »S fotografom Bojanom Mihaličem sva dolgo razmišljala, kako po treh letih zdaj že tradicionalnih seksi koledarjev narediti nekaj novega, izvirnega. Nekaj, česar ljudje pri meni niso vajeni in še ni bilo videno. Tako sva prišla na idejo, da tokrat poziram z živalmi. Ideja mi je sicer bila všeč, saj sem velik ljubitelj živali, ampak ko so bile ideje izdelane, sem ugotovil, da ne gre samo za ljubke mucke, ki mi bodo predle v naročju, ampak tudi za podgane, pajke, pitona in papige,« nam je v svojem slogu povedal Damjan, ki je imel največ pomislekov pri kači z imenom Ramzes, ki se je je na začetku tako bal, da bi prej umrl, kot si jo dal okoli vratu.

A tudi ta strah mu je uspelo premagati, vse za dobre fotografije na koledarju. »Nov koledar za leto 2015 je res drzen. Srčno upam, da se bodo Slovenci ob njem nasmejali do solz. Vsaj tak je bil tudi naš namen, da pozabijo na vse, kar jih tako zelo bremeni, da s pomočjo koledarja pozabijo na vsakdanje težave. Ni pomembno, če si priskrbite koledar zato, da zdravite svoje komplekse, ali pa zato, da z njim ponagajate svojim znancem, prijateljem, ki me niti v sanjah ne bi sprejeli v svoj dom. Zdaj bom pa visel v spalnicah, dnevnih sobah, pisarnah le zato, ker se bodo ljudje zabavali ob razgaljenih fotografijah. Ne bo vam žal, saj je smeh zagotovljen,« je svojo zgodbo samozavestno zaključil Damjan Murko.