Zabava

Voditelji Radia Aktual so bombastični!

K.S.
6. 12. 2014, 08.57
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Niso samo simpatični, postavni, vedno nasmejani, profesionalni, zabavni ... naštevali bi lahko res v nedogled. Družba, ki si vsak dan podaja mikrofon enega najbolj priljubljenih radiev v Sloveniji, je z eno besedo res bombastična! To so spet dokazali na velikem koncertu, ki je dobesedno ohromil Ljubljano!

KMA

Še pred samim koncertom je na prizorišču potekala iz dneva v dan bolj priljubljena Aktualova Galama. Simpatična in res mična dolgolasa Anita Gošte in legenda med legendami - Dean on the Mike, sta spet pokazala, da sta iz pravega testa in poskrbela za enkratno uverturo v nepozabni koncert.

Med koncertom je seveda rajala cela ekipa Radia Aktual, kateri so se pridružili tudi sodelavci iz drugih radiev in celo ekipa Svet24.

Prireditev pa sta vodila multipraktični Klemen Bunderla in seksi 'klepetulja' Eva Cimbola. Njuna enkratna vzklajenost je prepričala čisto vse. Ne samo, da skupaj res dobro delata, skupaj res tudi zelo dobro zgledata. Seveda na žuru ni manjkal niti legendarni DJ Dady, ki je za nekaj trenutkov celo ugrabil seksi Evo. Več v fotogaleriji!