Zabava

Električni mrk v Kurzschlussu privabil ponočnjake in številne turiste

A.M.
5. 12. 2014, 21.33
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Otvoritveni vikend v Kurzschlussu je nakazal, kaj lahko do konca decembra pričakujemo v tej festivalski zgodbi. Uresničujejo se velika pričakovanja ljubiteljev nočnega življenja, ki so v klubu imeli kaj videti.

Žiga Intihar

Po petkovem odprtju s francoskim dvojcem Faul & Wad Ad, zavidljivim animacijskim programom in gostinsko poslastico je sobota donela v zvoku kultne skupine Laibach. V klubu se je trlo znanih obrazov, ponočnjakov in turistov, ki uživajo nočno življenje v Ljubljani.

Dobra priprava na prihajajoči elektronski vikend, ko prvi decembrski petek v Kurzschluss prihaja Pendulum DJ set & Verse. Avstralski dvojec je prepotoval svet in s svojimi glasbenimi seti za seboj pušča val navdušenja zvestih oboževalcev. Avstralca v Slovenijo prihajata drugič, in če gre soditi po njunem prvem obisku, bo Kurzschluss znova razprodan. Praktično razprodana je tudi sobota, ko v Kurzschluss prihaja avantgarda elektronike, Joris Voorn. Nizozemski mojster gramofonov predstavlja novi album, ki po mnenju glasbenih kritikov celo presega dozdajšnje sete.