Zabava

Miran Rudan ima naslednika

T.M.
16. 10. 2014, 19.33
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

osebni arhiv Mirana Rudana Miran Rudan ni samo zelo zaposlen glasbenik, ampak tudi ponosen očka treh otrok, s srednjim sinom Ninom pa se je pred dnevi mudil v studiu. Fant vestno spremlja očetovo glasbeno udejstvovanje in mu je bil v oporo tudi pri snemanju nove skladbe Rojena, da te ljubim.

Osebni arhiv Mirana Rudana

Gre za priredbo avstrijske pesmi, za katero je Miran napisal besedilo, z njo pa bo spet pihal na žensko dušo. Pevec aktivno sodeluje tudi z legendarno skupino Pop Design, saj skupaj že intenzivno snemajo skladbe za prihajajoči album.

V sproščenem pogovoru pa nam je zaupal, da je Nino prevzel največ njegovega talenta. »Zelo rad poje in odkar pomnim, ga zanima glasba. Vedno je prvi, ki sliši mojo novo pesem, čeprav ga nikoli nismo silili, temveč je sam izrazil željo, da bi rad poslušal atija. Verjetno je krivo to, ker sem njemu in najmlajšemu Niku med uspavanjem prepeval svoje pesmi, saj nisem poznal nobene uspavanke. Otroške pesmice sta se naučila pri mami in v vrtcu, a očitno raje prepevata moje. Nino se pesem nauči v enem samem dnevu, in tako mu je uspelo, da je brez moje vednosti naštudiral celotno besedilo avstrijske različice Rojen, da te ljubim, za kar mu lahko samo čestitam. Prvič je v studiu tudi posnel svojo različico naše prihajajoče skladbe Nisem ti verjel, zato sem nanj upravičeno ponosen. Ne smem pa pozabiti niti najmlajšega sina Nika, ki izjemno rad poje in igra inštrumente, tako da ni izključena možnost, da bomo čez nekaj let dobili Trio Rudan,« se še prešerno zasmeji Miran.