Zabava

Lovski ansambel o domačem kraju

am
16. 10. 2014, 18.57
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Ansambel Jelen bo poskrbel, da bo Glasbena skrinjica na TV Veseljak drevi znova vesela, saj bo premierno predstavil svoj prvi videospot za poskočno polko.

TV Veseljak

Šest dobrovoljnih glasbenikov iz Cerknice in njene okolice (Dolenjega Jezera, Martinjaka in Begunj pri Cerknici) že nekaj časa razveseljuje z bogatim glasbenim repertoarjem, saj člani te zasedbe prepevajo tako zabavne slovenske kot tudi dalmatinske pesmi, radi pa »pobožajo« tudi s kakšnim večnim zimzelenčkom.

A vmes najdejo še dovolj časa za domače viže. Ena izmed njih je tako s pomočjo ekipe TV Veseljak dobila tudi videozgodbo. Snemanje so zaupali Alešu Goršaku, dogajanje pa potekalo na lesenem vozu, v čolnu, na obali Cerkniškega jezera in tudi na Slivnici. Tam naj bi bile doma čarovnice, vendar, kot smo izvedeli, niso srečali nobene.

Dan je bil lep, sončen, s spotom pa so fantje, ki so si ime Jelen nadeli zato, ker so trije izmed šestih članov pravi lovci, zelo zadovoljni. V oddaji Glasbena skrinjica bodo podelili tudi nekaj kozarcev domačega medu, če boste le pravilno odgovorili na vprašanje, ki ga bo zastavila vedno nasmejana voditeljica Tanja Vidic.