Zabava

Kaj imata skupnega Challe Salle in Klemen Bunderla?

29. 9. 2014, 10.44
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Oba sta ljubitelja dobrih filmov. Četrtkov večer je minil v znamenju iskanja pravice v družbi odličnega filmskega igralca Denzla Washingtona, ki je blestel v filmu Pravičnik. Cineplexxov večer za moške, Men's night, je namreč v zavetje kinodvoran privabil številne znane Slovence, ki so si film ogledali z velikim navdušenjem.

Mediaspeed

Mediaspeed

Premiere filma so se med drugimi udeležili tudi raper Challe Salle, Črt Slavec in voditelj Radia Aktual Klemen Bunderla, ki so budno spremljali vsak korak filmskega junaka pri reševanju tistih, ki se ne morejo braniti sami.

Mož, ki se upa zoperstaviti zlu

Film Pravičnik je zgodba o Robertu McCallu, ki vsaj na videz živi zelo mirno življenje, a se mu to zaplete, ko mu pot prekriža Teri (igra jo odlična Chloë Grace Moretz). Slednjo s strahovito brutalnostjo maltretirajo ruski mafijci in ob pogledu na njeno trpljenje McCall preprosto ne more stati križem rok.

Mediaspeed

Odloči se, da bo s svojim izpiljenim znanjem borilnih veščin in obvladovanjem vseh vrst orožja storil vse, kar je v njegovi moči, da se bo tistim, ki surovo ravnajo z nemočnimi, to krvavo maščevalo.

Klemen ima tudi igralsko žilico ...

Klemen Bunderla je velik ljubitelj glasbe in filmov. Na premiero je prišel s prijateljico Kajo, s katero sta uživala v precej napetem filmu. Se bo Klemen, ki nas vsak dan navdušuje za mikrofonom Radia Aktual in ki navdušuje tudi kot izjemen vokalist, spet kmalu preizkusil tudi kot igralec?
V spotu, ki ga je posnel s skupino 3Čelos se jasno vidi, da Klemen ni le enkraten pevec, temveč tudi zelo dober igralec!