Zabava

Aktivna vse do zadnjega

A.C./Lady
21. 9. 2014, 17.48
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Nekdanja miss in stilistka Metka Albreht je prepričana, da nosečnost ni bolezen, zato je niti pošteno zaobljen trebuh ni ustavil pri vsakodnevnih aktivnostih. Ko je bila noseča štiri mesece, je še pretekla maraton na Japonskem.

Osebni album
Metka Albreht
Nato je vso pomlad in poletje precej delala, kljub temu pa je našla čas, da se je skupaj s partnerjem Matjažem Zalarjem pripravila na prihod novega družinskega člana. Zdravniki so jima dejali, da lahko na začetku septembra pričakujeta fantka.

Metka je do 9. septembra uredila vse v službi, nakupila vse potrebno za prihod novega družinskega člana, zatem pa brezskrbno šla v porodnišnico. Tam se je točno ob 12. uri rodil deček, ki sta ga z Matjažem poimenovala Etijen.

»Črnih gostih las in polnih ustnic. Vsaka mama ve, kakšni so ti občutki. Srečni, nepopisno lepi in magični. Samo da je otrok zdrav,« je povedala nekaj ur po porodu. Tudi v drugo se je odločila roditi v postojnski porodnišnici, ki jo dobro pozna, saj je vso mladost preživela v Postojni. Bratca pa se je razveselila tudi Metkina hči Alina, ki jo ima z nekdanjim partnerjem Tomažem Dimicem. In ker Metka nikoli ni pri miru, je tudi drugo materinstvo gotovo ne bo zadržalo, da ne bi kmalu spet začela delati in se ukvarjati s športom. Tako je bilo tudi po prvem porodu, ko je Alino vozila na snemanja in fotografiranja. Ljubka deklica, ki je zdaj pridna šolarka, pa se je medtem znala zaposliti sama in uživati v opazovanju mame pri delu.