Zabava

Končno je postala mama

R.T.
7. 9. 2014, 08.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Moni Kovačič, ena najbolj priljubljenih in najprivlačnejših pevk iz zlatih časov slovenske popevke, že vrsto let živi in dela v Ameriki, kamor se je odpravila proti koncu osemdesetih let. Tam je med drugim tudi doštudirala in postala priznana strokovnjakinja fizioterapije. Danes ima v sklopu svojega podjetja pet klinik in dela bolj v administraciji kot neposredno s pacienti. Poleg nove kariere pa je v deželi tisočerih priložnosti dobila še eno družino.

R.T.

Ko se je pred tremi leti poročila s Stevenom Fulstonom, je postala mačeha njegovima odraslima otrokoma – hčeri Emily in sinu Haydnu. »Svojih bioloških otrok nimam, tudi moji starši so žal že pokojni, družina in sorodniki so v Sloveniji. Po poroki s Stevenom pa sem vendarle dobila družino tudi v Ameriki,« pravi 53-letna Moni. Čeprav sta oba soprogova otroka že odrasla, veliko časa preživijo skupaj in se dobro razumejo. »Mislim, da je vzgoja otrok odgovorna in nikakor lahka stvar, prav tako pa se je treba potruditi za lepe odnose z odraslimi ljudmi. Vesela sem, da mi je uspelo z Emily in Haydnom zgraditi prijateljski odnos, saj mi to veliko pomeni

Postavna svetlolaska živi z možem na ranču, ki ga imata na jezeru Tahoe v Nevadi, družina pa ima poleg tega tudi stanovanje v San Franciscu. Zakonca rada potujeta, smučata in planinarita, pozimi pa se vsako leto vsaj za en teden odpravita tudi v tropske kraje. Doma imata tudi pravo malo živalsko družino psov, mačk in konjev. Sem ter tja prideta tudi v Slovenijo, kjer ima Moni še vedno precej prijateljev in sorodnikov, in presrečna je, ker je Slovenija všeč tudi njeni ameriški družini. »Uživam v lepotah slovenske dežele in ljudi. Navsezadnje sem tu preživela lep del mladosti, pa tudi Slovenka sem po mamini strani,« pravi.