Zabava

Janševa ima novega partnerja

M.J.
4. 8. 2014, 13.21
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Damjan Damjanovič, direktor Slovenske filharmonije in žirant oddaje Slovenija ima talent, sicer pa bivši mož operne pevke Sabine Cvilak, ki ga je zamenjala za postavnega kočijaža, ni ostal osamljen. Na videz zadržan, a kljub temu šarmanten gospod, je omrežil svetlolaso Adrijino stevardeso Saro Janša, ki je pred tem imela razmerje s športnim psihologom in predavateljem na fakulteti za šport dr. Matejem Tuškom. Spoznala ga je na letalu, ko mu je postregla s kavico.

Mediaspeed

Ali je priznanega strokovnjaka začaral njen nasmeh ali kaj drugega, nam ni uspelo izvedeti, izvedeli nismo niti, zakaj se je ogrela za veliko starejšega Damjana. Kot se šušlja po Adrijinih hodnikih, mlada stevardesa ni najbolj zadovoljna z  novim izbrancem. Kot vedo povedati njene kolegice, večkrat potoži, da ni tako premožen, kot si je zamišljala.

Kako bi le bil, saj ima za seboj ločitev in delitev premoženja. Zato se, kot povedo zgovorne Sarine kolegice, že ozira za boljšo partijo, kar je tudi razumljivo. Adrijine stevardese niso nič kaj dobro plačane, če pa hoče biti današnje dekle urejeno in če prisega na priznane oblačilne in kozmetične znamke, za to potrebuje zajeten kupček denarja. In ni ga lepšega, kot če srečaš sanjskega moškega, se zaljubiš in je povrhu vsega še bogat.