Zabava

Natalija Kolšek priznala odvisnost

M.J.
21. 7. 2014, 13.13
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Pevka Natalija Kolšek se je pred dnevi vrnila z otoka Pašman, kjer je bila na prvem letošnjem dopustu. »Naša dopustovanja so že od nekdaj zelo spontana, saj nikoli preveč vnaprej ne načrtujemo – niti datuma niti lokacije. Po navadi hodimo na dopust v več krajših delih, saj so ob koncu tedna nastopi.

Osebni arhiv
Najraje se odpravimo v Dalmacijo in vsaj enkrat na leto tudi za nekaj dni na Pašman, kjer se mi zdi neka posebna, mirna energija,« nam je zaupala pevka, ki se je tokrat na dopust odpravila z možem in šestletno Aniso ter desetletno Ajšo Najo, Anej, ki je prav pred kratkim postal polnoleten, pa je raje ostal doma in skrbel za hišo, psa Pajda in papagaja Kukija, pa tudi vrt je zalival, tako da mu ni bilo dolgčas. Natalija je bila na dopustu povsem brez ličil in tudi petam se je z veseljem odpovedala.

Šimen Zupančič

Kljub temu pa so jo slovenski turisti seveda zelo pogosto prepoznavali. »Zaradi oddaje Znan obraz ima svoj glas je precej drugače kot prejšnja leta, saj me včasih niso tako hitro prepoznali, sploh če sem si nadela sončna očala in se pred poletjem spremenila v svetlolasko. Letos me to niti malo ni obvarovalo,« pravi Natalija, ki neizmerno uživa v sončenju in se mora dobesedno prisiliti, da gre v največji vročini v senco. »Menda obstaja odvisnost od sončenja – no, to je verjetno to,« se smeji pevka, ki ne mara gneče na morju, zato ji ustreza dopustniški čas pred sezono ali po njej.

Šimen Zupančič

»Dopustovali smo s prijatelji, ki imajo enako stara otroka, tako da sta hčeri maksimalno uživali, midva z Markom pa tudi. Bili smo v apartmaju čisto na plaži. Obožujemo specialitete z žara, sploh orade in brancine, ki jih Marko speče najboljše, pa tudi sama sem veliko kuhala, saj to z veseljem počnem.«

Šimen Zupančič

Krater Media