Zabava

Tanja Ribič jokala v taksiju

U.K.
15. 7. 2014, 22.03
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Tanja Ribič svojega 46. rojstnega dne ne bo zlahka pozabila. Na ta dan je doživela nemalo presenečenj, začelo pa se je že navsezgodaj zjutraj.

»Ob svitu sem morala že na pot, saj prav v teh dneh snemamo film režiserja Matevža Luzarja, ki mi je zaupal glavno vlogo. Še povsem utrujena sem se usedla v taksi, ko med vožnjo zaslišim rojstnodnevno čestitko. Sprva sem mislila, da odmeva iz radia, nato pa sta se za mano pokazala dva znana obraza. Zala in Đuro sta vse skupaj odlično načrtovala, smuknila pred mano v taksi, se skrila v prtljažnik in me z napisom ter paketom v roki iz vriska sreče spravila naravnost v jok. Moje solze sreče so ganile celo taksista, da je zajokal z mano,« še nekoliko v šoku pripoveduje Tanja.

S tem pa presenečenj še ni bilo konec, saj so ji tudi igralci na snemanju priredili pravo rojstnodnevno zabavo. »Med odmorom sem se vsa pregorela in nenaspana zvlekla na kosilo, ko me je nenadoma presenetila ekipa s torto in sandalom iz marcipana, kopijo tistega, ki ga nosim v filmu. Celo turkizne barve, moje najljubše, nato pa še šopek rož in manjši ognjemet. Le kako naj ves ta dan stlačim v svoje srce?!« Tanja ima pred seboj še nekaj snemalnih tednov, dokler ne bo posnela vseh kadrov, kljub napornemu in zahtevnemu delu pa ji je nepopisno lepo delati s tako čarobno ekipo. »Moj lik je Tatjana, ženska srednjih let, njeno najboljšo prijateljico igra Maša Derganc, pastorko pa Nina Rakovec. Prav zanimivo je, da je moški napisal tako krasen scenarij za ženske. Matevž je res izjemen mlad ustvarjalec, saj zna ustvariti idealne razmere za sproščeno ustvarjanje, ekipa pa se med seboj spoštuje in si zaupa,« še pravi s srečo in ljubeznijo prežeta slavljenka. Pa vse najboljše, Tanja!