Zabava

Daša Gradišek in Rado Mulej sta se razšla

A.C.
23. 6. 2014, 14.11
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Na nedavnem Lady pikniku smo presenečeni odkrili, da sta Daša Gradišek in Rado Mulej par. Zaljubljenca se vso prireditev nista mogla ločiti drug od drugega, nežno sta se poljubljala in objemala.

arhiv Svet24

Ko je ona vsako nedeljo nastopala v oddaji Znan obraz ima svoj glas, je on sedel med občinstvom in jo podpiral.

Njuna zveza je bila tako kratkega veka in se ni obdržala do naslednjega Lady piknika. 

Daša je le teden dni po zabavi pod klobuki v Lady razkrila, da je Rado, ki slovi kot velik zapeljivec, nov moški njenega življenja. »Nisem ga poznala od prej. Nekega dne sem ga zagledala, videl pa me je tudi on. Nič si nisva rekla, preprosto sva se začutila. Ne verjamem, da lahko z nekom postaneš par na podlagi prijateljstva. Verjamem v trenutek. Če že v prvem trenutku ne zaigra vse moje telo, iz tega ne bo nič. Sem nagonska ženska,« je povedala. »Ob sebi si želim stabilno osebo, nekoga, ki me bo podpiral, s katerim bom lahko kultivirano in stabilno delila svoje življenje. Nekatere ženske moške sodijo po videzu, sama sem pozorna na energije. V njem sem videla svetlobo. Zelo je svetel, nekaj čisto drugega, kar drugi vidijo v njem,« je bila slikovita.

Nekaj tednov pozneje pa je njegovo svetlobo očitno zagrnila tema, kajti Daša in Rado sta se razšla. »Res je, nisva več skupaj. Razšla sva se teden dni pred finalno oddajo. To sva storila prijateljsko; še vedno se slišiva, nameravava pa tudi poslovno sodelovati,« je dejala Daša. Njuna zveza je bila tako kratkega veka in se ni obdržala do naslednjega Lady piknika. Tako bosta prihodnje leto na zabavo, na kateri smo razkrili njuno svežo ljubezen, prišla vsak zase.