Zabava

Slavna igralka po ločitvi živa razpada!

K.A.
14. 6. 2014, 19.29
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Nedavna ločitev jo je precej strla, a kljub vsemu še vedno nosi poročni prstan.

Potem ko je odjeknila vest, da se hollywoodska igralca Melanie Griffith (56) in Antonio Banderas ločujeta, se je zvezdnica prvič pojavila v javnosti.

Na Beverly Hillsu je obiskala enega od elitnih kozmetičnih salonov, na njeni roki pa še vedno ostaja poročni prstan. Kljub nasmejanemu obrazu pa slavna diva ni bila videti v najboljši formi, z mokrimi lasmi in utrujenga videza, je delovala izjemno postarano.

Par se je spoznal na snemanju filma Two much leta 1995, v zadnjem letu pa so se vseskozi pojavljala namigovanja o ločitvi. Še posebej glasne so bile v času prestižnega filmskega festivala v Cannesu, kamor je Banderas prišel brez svoje Melanie, na eni od večernih zabav pa se je zabaval s skrivnostno temnolasko. Sedaj so se govorice o ločitvi potrdile, kot razlog pa sta navedla nepremostljive razlike. "Po tehtnem razmisleku sva se odločila za sporazumno ločitev. Najin skoraj 20 let trajajoči zakon sva končala v prijateljskem in ljubečem vzdušju. Vedno bova spoštovala drug drugega," sta zapisala v skupni izjavi.