Zabava

Vesna Janković po tihem končala

B.P.
8. 6. 2014, 15.16
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Prišlo je nepričakovano in potihoma, vsaj tako neopazno in komaj slišno pa se je tudi končalo. Ljubezensko razmerje med Vesno Janković in Sašem Radovićem znova buri duhove. Tokrat ne zaradi ljubosumnih izpadov Jureta Jankovića, ampak nenadnega konca tako iskrene in strastne ljubezni, kot sta jo opisovala lepotica in njen mišičnjak.

Mediaspeed

Odkar naj bi bila odšla vsak na svoje, je zdaj že slab mesec dni, o tem, da so se čustva med njima zares ohladila, pa priča tudi to, da je Saško, kot ga je ljubkovalno klicala Vesna, s svojega Facebooka izbrisal vse njene fotografije. Skupaj sta ustvarila celo podjetje, o njegovih uspehih pa ni kaj dosti slišati.

Po njunem razhodu so se začela ugibanja, ali se je Vesna vrnila k Juretu, vendar je županov sin to hitro zanikal in dodal, da z materjo njegovih otrok ne bosta nikoli več par. Kaj je bil povod za tako klavrn konec ljubezni med Štajercema, ni znano, saj se oba skrivata pred mediji, o težavah pa menda ne želita javno razglabljati. Sašo je za svoje oboževalke še napisal, da je prost in tako spet v igri za nove ljubezenske podvige. Vesna pa po  pričakovanjih le modro molči in čaka na pravega.