Zabava

Kitarist izgubil kilograme in postal pravi lepotec

A.M.
30. 5. 2014, 20.45
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Kjer je volja, je tudi rezultat. Vztrajnost, trud in zagon Ansambla Žvižg se ne poznajo samo na odrih, temveč tudi drugače.

Kitarist Mitja Motaln je namreč v letu dni izgubil kar 30 kilogramov, v zadnjem letu pa je svojo postavo še izboljšal.

Z boljšim počutjem, lepšim videzom in večjo zavzetostjo za cilje je pridobil še več oboževalk.

Zdravje je zanj poleg glasbe največje bogastvo, zato je spremenil življenjski slog in se začel poleg zdrave prehrane ukvarjati s športom. Fitnes si je ustvaril kar doma na podstrešju in si sestavil poseben jedilnik, ki ga lahko dobite le pri njem. Z boljšim počutjem, lepšim videzom in večjo zavzetostjo za cilje je pridobil še več oboževalk, vendar pravi, da sta zanj pravi ljubezni le dve – kitara in dekle, katere imena za zdaj ni želel razkriti. A to ni edini uspeh v ansamblu.

Po prvi avtorski polki Skrivnosten nasmeh so se uvrstili med polfinaliste v tekmovanju Zvezde Planeta Tuš. Z novimi izkušnjami so se aprila letos na Festivalu za naj mladi ansambel poletja 2014 v Žamencih predstavili z novim valčkom Harmonija srca in postali naj mladi ansambel poletja 2014 po izboru ansamblov. »Glasba je za nas tisti del življenja, ki ga imamo najraje. V njem vse skrbi, čustva in misli zlijemo v prijetne skladbe in jih podarimo svetu. Na oder gremo kot eno, kot žvižgovci, in z njega se vedno znova vračamo kot zelo dobri prijatelji,« pravijo razigrani člani Ansambla Žvižg.